Тази година плановете на всички ни се провалиха с гръм и трясък и Джей Ло и Алекс Родригес не правят изключение. На тях им се наложи цели два пъти да отлагат сватбата си, което пък ги накара да помислят дали пък това не е знак от съдбата.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и колко пъти отлагат сватбата си

Двойно разочарование за Джей Ло

Когато не всичко върви по план

В последното си интервю Лопес призна, че двамата с годеника им имат все по-големи колебания дали изобщо да сключват брак. По думите й, с Родригес неведнъж са обсъждали възможността въобще да не стигнат до олтара. И доводите в подкрепа на това решение стават все повече.

Певицата дава за пример звездната двойка на Кърт Ръсел и Голди Хоун. Двамата са заедно от близо 35 години и не са законни съпруг и съпруга. Това обаче не им пречи да се обичат истински и все така силно.

Джей Ло разсъждава над това, че с Алекс вече не са първа младост, а и двамата имат бракове зад гърба си. И мнението, около което двамата се обединяват сега, е, че със сватба и без сватба - няма особена разлика, предава USA Today.

Изпълнителката за пръв път разкрива и че първоначалните им планове за сватбата са били тя да се проведе през юни в Италия. Но страната се превърна в "най-ужасното място на света", което и даде време на годениците да си изяснят какво наистина искат за себе си, а не за другите.

Дженифър Лопес, близнаците ѝ Ема и Макс и коя е любимата снимка на певицата

Любимата снимка на Джей Ло

Изпълнителката сподели емоционален момент

Затова, ако все още им е толкова важно след известно време, може и да се венчаят. Но май е по-вероятно да ни се размине възможността да видим Лопес отново в булчинска рокля.