Празниците наближават и Дженифър Лопес явно е насочила цялото си внимание върху семейството.

Дженифър Лопес на 51

Дженифър Лопес на 51

21 факта за латино дивата

А повечето време, прекарано с децата ѝ, я е накарало да се замисли колко пораснали са вече те.

В профила си в Instagram тя сподели емоционален момент с тях. На снимката, публикувана от изпълнителката, са тримата - тя и близнаците Ема и Макс, които са седнали върху нея.

"Страхотно е, че те все още искат да седят в скута на мама", написа тя. Този момент ѝ е припомнил времето, когато Ема и Макс са били бебета. Тя е направила колаж от двете снимки, който придружи с емоционален текст.

"Тази снимка представлява най-красивата, чиста и специална любов, която една майка може да изпитва към децата си. Определено една от любимите ми снимки за всички времена!"

Близнаците Ема и Макс, които са на 12 години, са от брака на певицата с Марк Антъни. Алекс Родригес, с когото Дженифър Лопес се сгоди през март 2019 година, има две дъщери - Наташа на 15 и Ела на 12.

Децата им се разбират чудесно и цялото голямо и задружно семейство живее весело, което се вижда и от видеото с виртуално танцово парти, които са си спретнали.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и колко пъти отлагат сватбата си

Двойно разочарование за Джей Ло

Когато не всичко върви по план

Пандемията засега отложи плановете за сватбено тържество на двойката. Но Дженифър Лопес неведнъж е казвала, че не това е най-важното в живота, а да се наслаждават на времето, прекарано заедно, и да бъдат благодарни за това което имат.