Раздялата на Джей Ло и Алекс Родригес разби не само техните мечти, но и нашите да видим бляскавата им сватба. Но всяко зло за добро, казват хората. А в случая доброто е, че двамата намериха утеха в бивши половинки.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и видеото с първата заснета целувка, след възобновяване на връзката им

Джей Ло и Бен Афлек - хванати в момент на нежност

Видеото със страстната им целувка обиколи медиите

Със сигурност обаче феновете на двойката се чудят дали всичко все пак не е моментна криза, която ще отшуми и някой ден ще ги видим отново заедно. Е, бившият безйболист има своето мнение по въпроса.

Първоначално Родригес е направил всичко по силите си и е таил надежда, че с Лопес ще се съберат отново. Но мечтите му за щастливо съвместно бъдеще бързо са се изпарили и той е останал истински изненадан колко бързо тя е продължила напред и го е забравила.

Снимка 535739

Източник: GettyImages

Това го е убедило, че двамата надали някога отново ще се съберат и вече се е примирил с факта, че са сложили точка на отношенията си, които бяха толкова обещаващи, казва близък на Алекс пред ET.

Алекс Родригес, Синтия Скъртис и общите снимки на бившите съпрузи след раздялата на бейзболиста с Дженифър Лопес

И Алекс Родригес се събра с бившата

Случайност или не съвсем

Все пак, Лопес и Родригес не са прекратили всякакви контакти и имат намерение да си останат близки приятели, както и бизнес партньори. А Алекс иска просто тя да е щастлива и щом това не се получава с него, значи ще му се наложи да я гледа в прегръдките на друг.