Въпреки че първите два филма за Дедпул, изигран от Райън Рейнолдс, се оказаха успешни, шансовете да има трети филм изглеждаха илюзорни.

Ема Корин, "Дедпул 3" и новината, че се присъединява към Райън Рейнолдс и Хю Джакман

От кралското семейство до "Дедпул 3"

Очертава се да бъде интересно

Една от причините е, че Disney купи Fox, с което придоби правата върху героя. А както знаем добре, Дедпул и острият му език въобще не пасват на съществуващата концепция на киновселаната на Marvel.

Но Рейнолдс и компания направиха така, че героят все пак да се завърне и обещанията са, че няма да изневери на себе си и "Дедпул 3" ще бъде също 18+. Това не е единствената изненада, защото по някакъв начин ще видим и Хю Джакман отново като Върколака.

Снимките в момента текат и не знаем нищо за сюжета, но пък научаваме, че изненадите далеч не са свършили. Според множество източници на The Hollywood Reporter, Дженифър Гарнър ще участва в третия филм, като тя ще влезе в ролята на Електра.

Точно така, същата Електра, която изигра преди 20 години в "Daredevil - Дявол на доброто", където си партнираше с Бен Афлек. И макар филмът да не се оказа хит, явно бе достатъчно, за да се появи само две години по-късно по кината и "Електра".

Хю Джакман, ролята на Върколака в "Дедпул 3" и приемът на 8000 калории на ден

Умопомрачителният хранителен режим на Хю Джакман

Не се влиза лесно в ролята на Върколака

И самостоятелният филм за безпощадната убийца не пожъна успех, но пък и до момента Дженифър Гарнър остава една от малко жени в Холивуд, които са имали собствени супергеройски филми. Разбира се, на този етап идея си нямам нито как Дедпул ще бъде вкаран в киновселената на Marvel, нито Върколата. Да не говорим за Електра. Но пък предполагаме, че всичко отново ще опре до вече отворената Мултивселена.