Днес, 11 февруари, Дженифър Анистън навършва 50 години. Партито за юбилея си обаче актрисата избра да организира в събота. Явно не вярва на твърдението, че да празнуваш рождения си ден по-рано е лоша поличба.

Оставяме суеверията настрана, защото празникът на Джен е достатъчно интересен, независимо от датата. А мястото бе луксозен хотел в Западен Холивуд. Именно в него в събота вечерта, 9 февруари, бе най-голямото стълпотворение на звезди. И всички те бяха там, за да уважат Анистън.

Над 200 бяха гостите на партито, а сред тях и редица топ актьори, част от приятелското обкръжение на Джен - Гуинет Полтроу, Рийз Уидърспуун, Кейт Хъдсън, Леонардо Ди Каприо, Деми Мур, Кейти Пери, Елън ДеДженеръс, Джордж и Амал Клуни, както и звездите от сериала "Приятели", разбира се.

Най-голямата изненада обаче се оказа Брад Пит. Дългогодишната бивша любов на рожденичката пристигна и си тръгна от партито, дегизиран с шапка и очила. Все пак, присъствието му нямаше как да остане незабелязано. Актьорът е прекарал близо три часа на купона, а Анистън е била приятно изненадана от неговото присъствие.

Въпреки това, тя не е демонстрирала по-различно отношение към Брад. Все пак, двамата се разделиха през 2005 г. и преживяха какво ли не след това. А най-важното е, че са съумели да запазят уважението си един към друг, пише Daily Mail.

Тако хапки, мини хамбургери, многоетажна торта с ванилия и боровинки и много, много алкохол. И безброй селфита, на които Джен позира със своите най-близки приятели. Много от присъстващите определят партито за 50-годишния юбилей на Анистън като най-страхотния, на който някога са присъствали.

Дженифър Анистън на 51

Дженифър Анистън в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден

Няма как да не споменем и визията на актрисата. Тя заложи на черен гащеризон с интересен гръб на марката Cushnie et Ochs. Той подчерта страхотната й форма и за пореден път ни кара да се запитаме как изглежда толкова добре и на 50.