На 50 Дженифър Анистън даде рестарт на кариерата си. Години след "Приятели", тя отново се завръща с нов сериал, на който се възлагат големи надежди. А докато ние чакаме началото на The Morning Show през ноември, актрисата дава интервю след интервю.

В последното си - за New York Times, Анистън разказва, че между нея и героинята й в сериала Алекс има много общи черти.

"Свързвам се с нея заради начина, по който се чувстваш в онези дни, когато не искаш никой да те виждаш, не искаш да излизаш от вкъщи и искаш просто да крещиш, а не да се появиш на червения килим. Не искам да бъда на сцената, не искам да ме снимат, днес просто искам да плача", каза Анистън.

Трудностите в живота на героинята й са породени от същите причини, както и тези в нейния - публичен развод, борбата да си успешна жена в една голяма индустрия, вина, изолация...

Въпреки всички тези минуси на славата, Джен е повече от щастлива, че днес кариерата й отново процъфтява. По думите й, тя в момента се намира в един от най-креативните си периоди.

Снимка 442655

Източник: Instagram / 90s_celebsglam

"Правя това от 30 години и имам чувството, че точно сега е истинският пик на кариерата ми. Отне ми време да стигна до тук, вложих много време, знания и сили, за да стана наистина добра в това, което правя", допълва Анистън.

Дженифър Анистън, InStyle и от какво се притеснява актрисата

От какво се притеснява Дженифър Анистън

Проблемите, които идват с възрастта

А в бъдеще се вижда и от другата страна на киното - в ролята на продуцент.