Дженифър Анистън е от онези жени, за които времето сякаш е спряло. Все същата гладка и сияйна кожа, все същото стегнато тяло - дори и на 50. Въпреки че няма особен късмет в любовта и сега отново е необвързана, актрисата е мечта за много мъже по света. И това не е особена изненада.

Гледайки Джен, много лесно можем да забравим на колко години е. Просто защото си е същата, както преди две десетилетия. В това се убедихме за пореден път от последната фотосесия на актрисата, която засне в Малибу.

От един страничен поглед виждаме Анистън в целия й блясък. Черна, бляскава и прилепната рокля с дълбока цепка и деколте. Липсата на сутиен подсилва секси ефекта на дрехата. А актрисата е повече от добра в позирането.

Виждаме Джен и по горнище на бански и доста къси панталонки, а погледът ни спира върху корема й, който издава дълги и изтощителни тренировки

Снимка 415612

Източник: Twitter / Jen's World

За финал можем само да добавим, че на Анистън много й отива да бъде модел и се надяваме по-често да я виждаме в тази роля. А скоро ще имаме възможността да я видим и като част от ново шоу в стрийминг платформата Apple TV+, където ще си партнира с колежката си Рийз Уидърспуун.