Когато дълго време човек работи с някого, е съвсем естествено взаимоотношенията между двамата да станат близки. Понякога - и опасно близки.

Риана, Джони Деп, Savage X Fenty и участието на актьора на модното шоу на певицата

Какво е общото между Риана, Джони Деп и еротично бельо

Шоуто на Savage X Fenty дава отговор на този въпрос

Пример за това са американските водещи Джена Буш Хейгър и Хода Котб. В епизод от предаването им Today with Hoda and Jenna Хода Котб прави изненадващо признание за колежката си Джена. А именно - че тя "никога не носи бельо".

"Бях малко изненадана, защото Джена и аз знаем много една за друга", признава Хода. Тя обяснява още, че е разбрала за предпочитанието на колежката си да не слага бельо, когато двете са се преобличали в гримьорната. Хода Котб не крие, че е била шокирана на момента, а Джена Буш Хейгър пък защитава избора си като изтъква, че човек като не носи бельо, придобива по-красив силует.

Джена Буш Хейгър (вляво) и Хода Котб (вдясно)

Източник: GettyImages

Джена Буш Хейгър (вляво) и Хода Котб (вдясно)

"Има много плюсове в това. Сигурна съм, че майка ми никога не е била по-горда", казва още Джена, която обаче изглежда и малко смутена заради това, че току-що са разкрили нещо толкова лично за нея, пише People.

По-нататък двете водещи обсъждат плюсовете на неносенето на бельо. Според тях "това всъщност прави живота много по-лесен", тъй като дрехите за пране така стават по-малко.

Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, Doja Cat и появата на модела по бельо на рождения ден на певицата

Когато Хейли Бийбър отиде на парти само по бельо

Дантели и жартиери - опасна комбинация

Е, това може и да звучи логично, но пък като се има предвид, че двете дами са телевизионни водещи, някак изборът на Джена Буш Хейгър да пренебрегва бельото не ни се струва изобщо подходящ.