От успешна изпълнителка Риана за кратко време се превърна и в не по-малко успешна бизнес дама. Печелившата й стратегия е разнообразие от цветове и форми, които тя приветства и облича в красива опаковка.

Риана, Джони Деп, Savage X Fenty и потвърдените слухове, че актьорът ще

Джони Деп в тотално различна светлина

С какво ще ни изненада този път актьорът

Разбира се, името на барбадоската певица също продава достатъчно. А когато тя застане и с лика си зад своите произведения, печалбите са гарантирани.

Отдавна сме свикнали да виждаме Риана във всякакви секси кадри. Свикнали сме и повечето от тях да са част от промотирането на линията й бельо Savage x Fenty.

През 2019 г. певицата взе смелото решение за пръв път да представи новата колекция на Savage X Fenty със спектакъл, който да се запише и да се излъчи олнайн. Тази година е четвъртото издание на шоуто, което беше излъчено на 9 ноември в Amazon Prime Video.

Така освен моделите Кара Делевин и Ирина Шейк, актьорите Тараджи Хенсън, Шерил Лий Ралф, Уинстън Дюк и Марсай Мартин, както и музикалните изпълнители Анита и Burna Boy, които взеха участие в тазгодишното издание на Savage X Fenty, се появи и Джони Деп. Е, не по бельо, както се надявахме.

Актьорът от "Карибски пирати" блесна в 40-секундно видео на прочутото модно събитие на Риана, облечен в нещо като пижама с халат на Savage X Fenty, докато на заден план звучеше "So Fresh, So Clean" на Outkast. Виждаме го да се разхожда из подобна на гора обстановка, докато се взира в камерата със секси поглед. А на заден план зад него има танцьори.

TMZ първо съобщи, че Деп ще направи епизодична роля в дългоочакваното модно шоу на певицата, отбелязвайки, че той ще вземе участие в един от сегментите за знаменитости, който в миналото включваше звезди като Синди Крауфорд и други известни лица.

Така 59-годишният Деп стана първият мъж в историята на шоуто Savage X Fenty, който пое ролята. Източник тогава каза пред изданието, че Риана и нейният екип са "поканили" Деп да участва в шоуто и че и двете страни са "развълнувани, че това ще се случи".

Последователите на Риана в социалните мрежи обаче споделиха смесени реакции след участието на актьора. Някои от феновете на Деп изразиха подкрепа, като казаха, че той "заслужава" мястото в шоуто, докато други призоваха марката да не работи с "човек, който насилва жени". Както много точно отбеляза един един фен обаче, Риана "прави каквото иска" и не се интересува какво мисли интернет за това.