Миналата седмица Джъстин Бийбър сподели с феновете, че отменя три от предстоящите си концерти заради здравословни проблеми. Няколко дни по-късно певецът разкри и повече за заболяването, от което страда.

Джъстин Бийбър, емоционалния срив и как са се променили очакванията в брака му с Хейли Бийбър

Емоционалният срив на Джъстин Бийбър

Когато се окаже, че не точно това си очаквал от брака

Във видео в Instagram профила си той признава, че е бил диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт, който му е причинил частична лицева парализа.

"Тя е ефект от вирус, който атакува нервите в ухото ми, както и лицевите ми нерви, и води до парализиране на лицето ми", обяснява Джъстин в обръщението си.

"Както виждате, това око не мига. Не мога да се усмихвам с тази част от лицето си, едната ми ноздра не помръдва и цяла част от лицето ми е парализирана", допълва той.

И признава, че за съжаление заради състоянието си просто физически не му е възможно да пее и да излезе на сцена.

"Иска ми се случаят да не беше такъв, но очевидно тялото ми ми казва, че трябва да забавя темпото и се надявам да ме разберете", казва Джъстин.

Той благодари на феновете за търпението им и уверява, че сега се е съсредоточил върху възстановяването си.

Синдромът е лечим и когато навреме се започне с лицеви упражнения, рискът от усложнения се намалява.

Джъстин признава, че не знае колко време е необходимо, за да премине парализата, но вярва, че лицевите му мускули напълно ще върнат нормалната си функционалност.

Били Айлиш, Синдром на Турет и какво разкри звездата за заболяването, от което страда от 11-годишна

От какво още е болна Били Айлиш

Изпълнителката - по-откровена от всякога

"Ще се подобря, вече правя всички лицеви упражнения, за да бъде отново лицето ми нормално и то ще бъде отново нормално, просто е въпрос на време. Междувременно ще си почивам", завършва певецът.