Джъстин и Хейли Бийбър са една от любимите ни млади звездни двойки, които не престават да доказват по най-очарователни начини подкрепата си един на друг - през всеки труден момент, пред който съдбата ги изправи.

Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър и реакцията му за нейното здравословно състояние

Как Джъстин Бийбър прие инцидента с Хейли

И какво е здравословното й състояние сега

А те и двамата са преминали през какво ли не - и в брака си. Точно в тази връзка, съвсем наскоро Джъстин разкри повече подробности около израстването си в емоционален план като част от съвместния им живот.

В последното си интервю изпълнителят споделя за осъзнаването, че бракът с Хейли няма как да му бъде в помощ при решаването на личните проблеми. А тази промяна в нагласата, оказва се, му се отразява положително.

"Пътешествие е. Помня, че когато се ожених, преминах през емоционален срив, защото мислех, че бракът ще оправи всичките ми проблеми, но това така и не се случи. Беше осъзнаване, че това ме прави лицемерен", признава Джъстин. "Искаш от съпругата си да направи нещо, което ти самият не правиш. А понякога е трудно да се погледнеш в огледалото и да разбереш, че може би не си човека, за когото си се мислел."

Според Бийбър това му поведение е резултат от травма и обстоятелствата в живота му. Но в емоционалното израстване му помага религията, която заема все по-значима роля за него в живота.

"Винаги съм бил открит за пътешествието ми с вярата и как връзката ми с Бога ми е помогнала да не се тормозя толкова много. Дори идеята, че той ме опрощава и напътства през предизвикателствата ден след ден, ме прави все по-добър и не толкова лош към себе си."

А очевидно тази позитивна промяна в личен пран се отразява добре и на творческата работа на певеца. Наскоро Джъстин призна, че подготвя нов албум, за който все още няма обявена дата, но е почти завършен, пише People.

Джъстин Бийбър, Vеspa Sprint и какъв дизайн за мотоциклета създаде звездата

Уникалната придобивка на Джъстин Бийбър

С дизайн, създаден от самия него

"И звучи наистина добре. Много се вълнувам. В него има жестоки моменти и съвсем скоро трябва да излезе."