Един от последните хитови сингли на Джъстин Бийбър беше "Peaches", който излезе през пролетта. Той обаче има и допълнително значение за изпълнителя, защото дава името на новата му марка, която пуска на пазара.

А тя е за лимитирана серия цигари марихуана. За нея 27-годишният изпълнител работи в партньорство с Palms.

Според официалната информация на компанията продуктът е произведен от един сорт марихуана, а кутиите с готови цигари ще се продават в Калифорния, Невада, Масачузетс и Флорида.

В тези щати канабисът за възстановителни цели е позволен за ползване при определени условия. "Целта ни е да направим канабиса по-достъпен и да се борим срещу стигмата на използването му", се казва в информацията за Peaches, цитирана от Forbes.

Марихуана, канабис, легализирането на лекия наркотик в някои щати на САЩ и какво е влиянието му върху консумацията на определени храни

Дебелеем ли, ако пушим трева

Първо изследване, което свързва двете неща

Част от приходите от продажбата на Peaches ще бъдат дарени за проектите Last Prisoner за промяна в съдебната система, касаеща наказанията за употреба на наркотици, и Veterans Walk and Talk - благотворителна организация, която стимулира ползването на марихуана и халюциногени за терапия на военни ветерани.