В последните месеци Джъстин Бийбър си даде пауза от музикалната сцена, защото се чувства емоционално и психически нестабилен, както сподели самият той. Оказва се обаче, че проблемите му са далеч по-сериозни.

Вчера, 8 януари, изпълнителят сподели в профила си в Instagram материал от сайта TMZ, в който се казва, че страда от лаймска болест. От описанието към поста разбираме, че това не е поредната фалшива новина по негов адрес, а истина.

Бийбър започва с това, че много хора продължават да коментират колко зле изглежда той, без да знаят, че наскоро наистина е бил диагностициран с лаймска болест. Това е инфекциозно заболяване, заразяването с което става чрез ухапване от кърлеж.

Но не само това - открита му е и хронична мононуклеоза. Това е много рядко инфекциозно заболяване, което засяга кожата, мозъчната функция, енергията и цялостното му здраве.

Повече информацията за състоянието на изпълнителя ще научим от документална поредица, която ще можем да гледаме скоро в YouTube. Тогава ще научим с какво точно се бори той и какво преодолява. 

Джъстин Бийбър, YouTube Originals, Justin Bieber: Seasons и документалните серии за живота на певеца

Животът на Джъстин Бийбър в 10 епизода

Първият идва на 27 януари

"Бяха няколко тежки години, но получавам правилното лечение и това ще ми помогне да се справя с тази нелечима досега болест. Ще се върна скоро.", допълни Бийбър.