Преди около една  Джъстин и Хейли Бийбър си казаха "Да" на тайна церемония, за която разбрахме в последствие от социалните мрежи. Двамата вече три пъти отменят втората церемония, на която планират да поканят повече гости, заради емоционалното състояние на изпълнителя.

Преди време той сподели, че страда от депресия. А Хейли, като една истински подкрепяща съпруга, му помага да мине през трудния период, за да може двамата щастливи да тръгнат към олтара за втори път.

В последните дни обаче се заговори, че все пак ще видим двамата влюбени в ролята на младоженци, и то след броени седмици.

Семейство Бийбър планира сватбеното си тържество в Южна Каролина в края на септември, дни след първата си годишнина. Акцентът в него ще е църковната венчавка.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и колко се обичат двамата

Уроци по романтика от семейство Бийбър

Любов ли бе, да я опишеш

Джъстин и Хейли са поверили подготовката на сватбата си на агент, който е организирал не една и две звездни венчавки. Идеята да се венчаят следващия месец се е родила през май и вече уточняват финалните щрихи. На гостите са изпратени неформални покани в комиксов стил, пише Daily Mail.