Джъстин и Хейли Бийбър бързо успяха да се превърнат в пример за звездно семейство. Въпреки че според някои са прекалено млади за брак, те не спират да ни показват колко влюбени са всъщност и го правят по начин, по който определено успяват да ни трогнат.

Тази седмица се навърши една година, откакто Джъстин предложи на Хейли на Бахамите. И тя отбеляза повода с поредния мил пост в Instagram, придружен със снимка на двамата.

"Преди една година се съгласих да бъда твоя най-добър приятел до живот и днес те обичам така, както никога. Животът всеки ден става все по-красив, благодарение на теб. Сърцето ми ти принадлежи завинаги."

Покрай съпругата си Джъстин също стана изненадващо романтичен и не се минава много време преди отново да й се обясни в любов пред всички. 

"Времето, прекарано само с теб, освежава душата ми. Живея за тези моменти. Ти си моя и аз съм твой. Завинаги."

"Моите устни ревнуват от моите ръце, защото мога да те държа с тях.", написа още Бийбър в Instagram под снимка, на която двамата с Хейли спят сгушени.

По случай годишнината от годежа семейство Бийбър си подариха поредна порция нзабравими спомени, този път в Дисниленд. А мястото за пореден път размечта Джъстин за деца.

"Един ден ще бъда на среща с дъщеря ни, но днес съм с теб. Не намеквам нищо и не бързам, защото искам да се насладя само на теб за известно време.", написа Бийбър.