Джъстин и Хейли Бийбър са сред любимите ни звездни семейства - не само защото изглеждат супер заедно, но и защото неведнъж са били откровени за трудностите, през които преминава връзката им.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър, документалният филм „Justin Bieber: Our World“ и готови ли са вече и двамата да имат деца

Ще се увеличи ли скоро семейство Бийбър

В новия филм за поп идола отново става дума за деца

Както всички нас, и те двамата имат своите моменти, в които се нуждаят от подкрепа, която намират един в друг. Така например изпълнителят призна, че благодарение на съпругата си се е справил с някои вредни зависимости, както и с депресивните си състояния.

Но Хейли далеч не е светица и не се срамува да си го признае. При участието си в подкаста In Good Faith with Chelsea & Judah Smith госпожа Бийбър сподели за най-трудния момент от отношенията им, в който двамата не са си говорели. А причината за това е била тя.

"Направих нещо, което много го нарани", признава моделът и допълва, че тогава си е помислила, че Джъстин ще се откаже от идеята двамата да сключат брак. "Бях наистина много тъжна, когато двамата не си говорехме."

Хейли така и не пояснява какво толкова е направила и само го определя като "много глупаво и незряло". Осъзнавайки изцяло вината си, тя все пак не губи надежда, че Джъстин ще я заведе до олтара, знаейки, че неговото съкровено желание е да създаде семейство. Дори той да не го е изричал на глас, тя винаги е била убедена в това.

А преди да стигнат до момента да станат съпруг и съпруга, Джъстин и Хейли минават през още не една и две трудности. Моделът например споделя, че е имала моменти, в които през сълзи е звъняла на майка си да й каже, че просто не може да го направи, ако всичко ще продължава така - визирайки психичните проблеми на изпълнителя.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и как отбелязаха годишнината от сватбата си

Какво празнуват Джъстин и Хейли

С лични снимки от важния за тях ден

Хейли отново не дава повече подробности, но на всички ни става ясно, че нито на него, нито на нея й е било лесно. И въпреки моментите на отчаяние, тя никога не си е представяла, че може да го изостави в този вероятно най-труден период от живота му. "Просто не съм такъв човек", допълва моделът.