Джъстин и Хейли Бийбър са една от най-обсъжданите звездни двойки и няма как да е иначе. Канадецът е поп идол и звезда от световна класа, а съпругата му - един от най-успешните модели.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и снимката, която породи съмнение, че Хейли е бременна

Бременна ли е Хейли Бийбър

Една снимка породи много въпросителни

Откакто двама са семейство, всички се вълнуват и от въпроса кога най-сетне ще се решат да имат деца. Самите те също от време на време говорят за това, така че... всички сме в очакване.

Известна яснота по въпроса дава новият документален филм на Amazon Studios - "Justin Bieber: Our World", чиято премиера беше на 8 октомври.

Ако зависи от Джъстин, отговорът щеше да бъде "да", но съпругата му Хейли може би има различна представа за нещата, пише Yahoo. В една сцена от филма Джъстин я пита дали могат да "започнат да се опитват" за бебе тази година. "Ще видим", отвръща Хейли с усмивка.

Тези, които следят отблизо семейство Бийбър, знаят, че това далеч не е първият път, когато двойката обсъжда публично плановете си да станат родители. Джъстин никога не е криел желанието си да създаде семейство и да има деца.

Джъстин Бийбър, рожденият ден на сестричката му Бей и семейните снимки, които сподели

Джъстин Бийбър и мечтаното му семейство

Колко деца иска музикантът

Хейли, от своя страна, също неведнъж е споделяла подобни намерения. "Обичам децата и нямам търпение да имам свои", каза моделът пред Vogue Arabia през 2018 г. "Бих казала, че сега това е по-близка реалност, но определено няма да е скоро", уточнява още тя.