Колаборациите между известни личности и дизайнерски марки винаги привличат внимание. Този път погледите към себе си приковава и Джъстин Бийбър. Той обаче бяга от клишето и вместо за моден бранд, създаде свой дизайн за една от най-легендарните марки мотоциклети.

Джъстин Бийбър и футуристичният Rolls-Royce, създаден специално за него

Как изглежда футуристичният Rolls-Royce на Джъстин Бийбър

Три години чака, за да сбъдне мечтата си

Това е именно Vespa - мотопедът с приключенски италиански дух и 75-годишна история. А към семейството на неизброимо разнообразните модели сега се присъединява и още един.

По-специален е, защото е по идея на Джъстин, за когото знаем, че си пада по уличния стил и поп арт културата. И това напълно си личи и от дизайна - лично негово творение.

Vеspa Sprint e изцяло в бяло, а акцентът ѝ са елементите с пламъци над задното колело.

"Харесвам монохроматичните неща", споделя певецът за вдъхновението си за създаването на дизайна. И допълва, че все пак е искал да вкара и детайл, който да отличи неговата Vespa от останалите. Тук се намесват именно пламъците, разчупващи иначе семплия стил.

"В крайна сметка целта при творческата част е винаги да се добави и личният почерк", казва Бийбър и разрива колко е важно за самия него да влага особено внимание при създаването на дизайн.

Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, концертът в Лос Анджелис и публичното обяснение в любов

Колко влюбени са Хейли и Джъстин

Съпрузите се подкрепят непрестанно

"Винаги мисля дали е уникално, задава ли също и тенденция."