В началото на месец септември Дуейн Джонсън и Опра Уинфри решиха да направят добро, като призоват последователите си да дарят пари, с които да помогнат на пострадалите от пожарите в Мауи.

Защо Дуейн Джонсън и Опра Уинфри бяха нападнати от хората заради пожарите в Мауи

Хората не простиха на Дуейн Джонсън и Опра

Ето какво се случва

Тогава обаче реакцията към инициативата им бе по-скоро негативна, защото много хора се подразниха от факта, че и двамата разполагат с много милиони в банковите си сметки, а в същото време искат пари от обикновените граждани, разчитащи само на заплатите си.

Месец по-късно Дуейн Джонсън реши да говори по темата. Във видео в профила си в Instagram Скалата обясни, че е благодарен на всички, които са дарили пари, и че първите преводи вече са направени по сметките на засегнатите от пожарите.

Актьорът е благодарен и за негативните коментарите относно фонда, който стартира, защото ги разбира напълно и обещава следващия път да се справи по-добре. Джонсън пояснява, че е наясно, че парите нито падат от небето, нито растат по дърветата, а в същото време има много американци, които живеят от заплата до заплата.

"Знам какво е. Живял съм от заплата до заплата. Когато живеете от заплата до заплата, последното нещо, което искате да чуете, е някой да ви иска пари, особено когато човекът, който ви иска пари, вече има много пари", пояснява Скалата.

Дуейн Джонсън и трудните отношения с баща му Роки - за какво съжалява актьорът и до днес

За какво съжалява и до ден днешен Дуейн Джонсън

Денят на бащата отключва някои рани

Дуейн Джонсън завършва, че никога досега не е правил подобно нещо и не е набирал средства чрез фонд и е разбрал грешките, които е допуснал.