Дуейн Джонсън е непрестанен извор на мотивация, защото през годините е доказал, че човек може да постигне мечтите и целите си. Стига, разбира се, да го иска силно и да е готов да работи неуморно.

Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и как се пошегува със съпругата си

Как Дуейн Джонсън се пошегува със съпругата си

Мило, но и смешно

Пътят на Скалата към славата и милионите хонорар за филм обаче е бил осеян с много трудности. За някои от тях решава да разкаже в сериал с комедийна нотка - "Скалата: Ранни години". 

Преминавайки през различни периоди от живота на актьора, разбираме и с какви трудности се е сблъсквал. Вторият сезон, който започна излъчването си в Америка от 15 март, ще ни покаже нова порция от тях, като например как на 18-годишна възраст се е сблъскал с депресия.

Състояние на психиката, до което е довела една травма, показала, че с мечтата му да играе американски футбол на професионално ниво е почти свършено. Пред E! News Дуейн Джонсън казва, че почти постоянно получава положителна обратна връзка за факта, че в сериала се говори открито за психичното здраве.

Скалата твърди, че за първи път се е сблъскал с депресията в края на 90-те години на миналия век и не е знаел какво точно се случва с него, защото просто се е чувствал ужасно и не е имал желание да прави каквото и да било.

Джонсън смята, че като цяло мъжете имат навика да задържат негативните неща, които им се случват, вътре в себе си. "Не е в природата ни да говорим за това, защото ни кара да изглеждаме уязвими. А не искаме да се чувстваме уязвими."

Според 49-годишния актьор, това кара мъжете да се чувстват слаби, а не трябва. Намерил е решение на проблемите с психичното си здраве чрез открити разговори за нещата, които го тормозят. Но Скалата знае, че не само мъжете страдат от депресия.

Ето защо учи и трите си дъщери - Симон (20 г.), Жасмин (6 г.) и Тиана (3 г.), да говорят за проблемите си. "Това не е слабост. Това е суперсила." Дуейн Джонсън, разбира се, не може да говори от името на всички мъже, но за себе си смята, че в 20-те си години мъжете са все още деца.

Дуейн Джонсън, дъщеря му Симон и ще тръгне ли по стъпките му в кеча

Дъщерята на Дуейн Джонсън тръгва по стъпките му

Кечът е в добри ръце

"Когато си в своите 30, все още се опитваш да разбереш как да живееш. Ако имаш късмет, може би ще си разбрал, когато станеш на 40. Ето защо аз и Симон израснахме заедно." Актьорът признава, че дори сега, когато е на 49, все още понякога се държи като дете, но се справя с предизвикателството да бъде баща с различна енергия.