Понеже следим какво се случва около Дуейн Джонсън, знаем, че той винаги отделя време за семейството си. Макар и да е сред най-заетите хора в Холивуд.

Дуейн Джонсън, Супербоул 2022 и сбъдната мечта на актьора

Сбъднатата мечта на Дуейн Джонсън

Много години по-късно и по много по-различен начин

За Скалата семейството е много важно и затова позволява доста неща на дъщерите си. Някои от тях са доста болезнени за самия него, но какво ли не прави един баща за децата си. Джонсън обаче отделя време и за съпругата си - Лорън Хашиян.

Понякога дори, за да се пошегува с нея. В един от постовете му в Instagram виждаме и как точно го прави. В момента семейството на Дуейн Джонсън се намира на Хавайте, където се забавлява по различни начини. Един от тях е като играят бейзбол.

В кратко клипче виждаме как Скалата подхвърля топка към Лорън Хашиян, а тя с голяма точност (и сила) успява да я удари. След това обаче идва и забавната част, защото Джонсън е монтирал остатъка от клипа и виждаме как ударената от съпругата му топка напуска пределите на Земята.

Дуейн Джонсън, дъщерите му и новите игри на семейството

Дуейн Джонсън отново губи игрите на доверие с дъщерите си

Поне се чувства освежен

Профучава покрай астронавти, а след това се отправя към Луната, преминавайки през нея. И всичко това под съпровода на "Fly Me To The Moon" в изпълнение на Франк Синатра. От описанието към поста разбираме, че видеото може и да е забавно, но всъщност с него Скалата иска да поздрави половинката си за Деня на жената. Е, със сигурност никой не е очаквал Хашиян да извади такава сила, но и шегата на Скалата си я бива.