Вчера, 2 май, най-заетият човек в Холивуд имаше рожден ден. Дуейн Джонсън стана на 47 години, а това със заетостта изобщо не е пресилено.

Гал Гадот, Дуейн Джонсън, най-влиятелните личности и какво мисли актрисата за Скалата

Какво мисли Гал Гадот за Дуейн Джонсън

Приятел в нужда се познава

През последните няколко години Скалата е във вихъра си и филмите с негово участие не спират. Тази година тези, които ще гледаме по кината, са ограничени само до два. Става дума за "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", който се очаква да завладее летния бокс офис и продължението на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата", което все още няма официално заглавие, но ще го видим преди Коледа.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и нов трейлър на филма

Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм ще спасяват света

Новият трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" е тук

Разбира се, Джонсън се появи за кратко и в "Семейни кютеци", но там участието му беше епизодично, затова не го включваме в списъка. Но да се върнем на рождения ден. Благодарение на Instagram разбираме и как Дуейн Джонсън е прекарал рождения си ден и изобщо не се изненадваме.

Празникът на Скалата започва с тренировка във фитнеса, защото подобно тяло не се изгражда и поддържа само с плющене на козунаци и тортички.

Следват работните задължения, които при Джонсън са ежедневни, а полетите не са никаква рядкост за него. От текста под снимката не става ясно къде ще пътува, но не пропуска да се закачи с Кевин Харт, пишейки, че няма да забрави да го удари по лицето.

От следващата снимка пък виждаме каква изненада е спретнал екипажът на частния му самолет. Балони, торта и разбира се, чаша с текила, защото това е любимото питие на Дуейн Джонсън.

Още по-голяма торта пък го очакваше на снимачната площадка на "Джунаджи", която в момента се намира някъде в пустинята. Кевин Харт пък се пошегува, че не му е взел подарък, защото задачата му като приятел е да държи Джонсън здраво стъпил на земята.

Дуейн Джонсън, Mana и какви текили готви Скалата

Какво ще ни сипва Скалата

Вече намирисва какво ни готви Дуейн Джонсън