Никога не сме крили, че се възхищаваме на Дуейн Джонсън и на начина, по който той ни мотивира да бъдем по-добра версия на себе си.

Дуейн Джонсън, Mana и какви текили готви Скалата

Какво ще ни сипва Скалата

Вече намирисва какво ни готви Дуейн Джонсън

Като заслужено признание идва и попадането му в списъка на списание Time за 100-те най-влиятелни личности за 2019 г. Концепцията на тази класация предполага, че всеки един в нея трябва да бъде представен от свой колега или приятел.

Приятната задача да напише няколко изречения за Скалата се падна на Гал Гадот. Актрисата, разбира се, започва с това, че Джонсън е най-заетият човек в Холивуд, но това си го знаем. Споделя също, че да работиш със Скалата е истинско удоволствие, защото той кара всички около него да се чувстват добре.

Гал Гадот, "Жената чудо 1984" - как тренира актрисата

Какво прави Гал Гадот, за да е толкова секси

Май всички се досещаме каква е тайната ѝ

Израелската актриса изтъква и факта, че Дуейн Джонсън е от хората, които винаги дават 100% от себе си независимо за какво става въпрос. Максимата, която го описва най-добре пък, е следната: хората могат да забравят това, което си казал, могат да забравят и това, което си им направил, но никога няма да забравят как си ги накарал да се чувстват.

Гал Гадот ще партнира на Дуейн Джонсън в Red Notice

Гал Гадот ще партнира на Дуейн Джонсън в Red Notice

Ще видим Жената чудо в ново предизвикателство

Джонсън и Гадот са работели заедно в "Бързи и яростни", а съвсем скоро ще го направят отново, защото за 2020 г. е насрочена премиерата на филма Red Notice, в който и двамата имат главните роли.