Не е никаква тайна, че Дуейн Джонсън има много фенове. Ако погледнем профила му в Instagram, ще разберем, че там го следват над 128 милиона души. 

Дуейн Джонсън, Дани ДеВито и Нора Лум в продължението на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата"

Продължението на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата" с нови попълнения

Ще бъде доста забавно

През уикенда обаче The Daily Star публикува интервю, в което Джонсън нарича милениалите "поколение от снежинки", защото много лесно се обиждат. Това разгневи много хора, а в това число и самият Джонсън. 

В Instagram той публикува кратко видео, в което казва, че никога не е казвал това. Нещо повече, Скалата твърди, че не е давал интервю за The Daily Star като цяло. "Това интервю не се е състояло. Никога не се е случвало. Никога не съм казвал нито една от тези думи. Напълно невярно. 100% изфабрикувано", твърди Джонсън. 

Актьорът казва, че е изградил доверие в своите фенове и те знаят, че никога и по никакъв повод не би обидил група от хора или цяло едно поколение - просто не е такъв. 

Дуейн Джонсън, Forbes България и как Скалата обърна внимание на списанието

На кое българско списание Дуейн Джонсън обърна внимание

Защото е на корицата му, но не само

Скалата дава ясно да се разбере, че винаги е окуражавал емпатията. Под поста пък Дуейн Джонсън написа следното: "Ако някога съм имал проблем с някого, група, общност или поколение - щях да ги потърся, за да създадем диалог и да направя всичко възможно да ги разбера. Критикуването не е в моя стил." 

Дуейн Джонсън, Янис Адетокумбо, Елън Дедженеръс и закачките, на които е подложен Скалата

На какви подигравки е подложен Дуейн Джонсън

Янис Адетокумбо и Елън Дедженеръс не му прощават

И сме склонни да му вярваме, защото въпросното интервю е свалено и вече не може да бъде намерено.