Знаем, че Дуейн Джонсън е един от най-заетите хора на планетата, но винаги следи какво се случва в социалните мрежи. 

Колко печели Дуейн Джонсън от Instagram

Колко печели Дуейн Джонсън от Instagram

Социалните мрежи се оказват много доходоносни

Демонстрира и завидно чувство за хумор. То за пореден път беше изпитано от Елън Дедженеръс. Тя се пошегува със Скалата, че ѝ подражава във всяко едно отношение. 

Според водещата, тя първо е направила предаването Game of Games, а след това той се захвана с The Titan Games. После идва носенето на това симпатично яке, в което се оказва, че отново Елън е била първа. 

Дуейн Джонсън отнесе подигравки заради големите си ходила

Какви подигравки отнесе Скалата заради големите си крака

Размерът винаги се забелязва

Дуейн Джонсън отговори подобаващо, че следващата му стъпка е да стартира шоу, подобно на това на Елън Дедженеръс, но ще се казва "The Dwellen Show". Той обаче ще предлага алкохолни напитки на гостите си и ще си разказват мръсни шеги. 

Ейза Гонзалес, Hobbs & Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм - актрисата е новото попълнение във филма

Ново секси попълнение в Hobbs And Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Нещата започват да изглеждат все по-обещаващи

Знаем, че това няма да се случи, но си представяме колко яко би било. От закачките с Елън се пренасяме към тези с баскетболиста на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо. Няма да преувеличим, ако кажем, че това момче има тяло на гръцки бог, а и разбираме защо е така. 

В Instagram звездата от NBA се направи на Дуейн Джонсън, имитирайки популярно упражнение, правено от актьора. В интервю Янис заяви, че му е голям фен и се пошегува, че ако Скалата дойде до Милуоки, за да тренират заедно, ще го скъса от тренировки. 

Това, разбира се, достигна до очите и ушите на актьора и той отговори подобаващо. Джонсън обещава двамата да тренират заедно и след това да се почерпят с малко текила. 

С Янис Адетокумбо шега не бива

Да намериш колата си пълна с... пуканки

Ето защо колите трябва да се заключват