Има приятелства, които остават за цял живот. В Холивуд те не са чак толкова много, но поне към момента изглежда, че това между Дуейн Джонсън и Кевин Харт ще е едно от тях.

Дуейн Джонсън, Кевин Харт, "Джуманджи: Следващо ниво" и как двамата се шегуват

Снимката, на която всички се смеят

Още от бъзиците на Дуейн Джонсън и Кевин Харт

Двамата са типичният пример за приятели, които в нужда се познават, но в останалото време се шегуват грубо за сметка на другия. А когато участват заедно във филм, забавлението е гарантирано.

Не само защото на екран има химия помежду им, но и защото не щадят шегите и закачките, докато дават интервюта, свързани с популяризирането на дадената продукция. Последно ги гледахме в "Джуманджи: Следващо ниво", като очакваме и трети филм от поредицата с тяхно участие.

След само няколко дни ще чуем гласовете им в "DC Лигата на супер-любимците" (DC League of Super-Pets). Покрай интервютата, свързани с филма, двамата прекарват време заедно и измислят всевъзможни начини, по които да се шегуват.

Така например в профила на Дуейн Джонсън в Instagram виждаме кратко видео, в което с Кевин Харт си разменят един телефон, като преди да го направят, трябва да кажат на кой дават устройството. И нищо тук не е сериозно, разбира се.

Кевин Харт, Дуейн Джонсън, "Джуманджи: Следващо ниво" и страхът на актьора от пеперуди

Актьорът, който се страхува от... пеперуди

Кевин Харт не обича много животните

Така Харт подава телефона на човека, който през цялата си кариера лъже, че има самоански корени. Докато Джонсън го връчва на човек, който се страхува от всякакви животни - най-вече пеперуди. Твърдението на комедианта, че колегата му си обръща бельото, защото го мързи да го изпере, бе една от най-забавните обиди.

На което Скалата отвърна, че Харт е загубил девствеността си на 22 години. Сигурни сме, че тези двамата могат цял ден да си разменят подобни пиперливи шеги, а ние нямаме нищо против.