Всеки, който следи профилите в социалните мрежи на Кевин Харт и Дуейн Джонсън, знае, че там човек може да се посмее много.

Дуейн Джонсън, бебе Йода, The Mandalorian и шегите с персонажа

Скалата стана баща на бебе Йода

Интернет не прощава

Понеже предстои премиерата на "Джуманджи: Следващо ниво", сега двамата прекарват повече време заедно, за да дават интервюта. А когато се съберат накуп, става страшно, защото постоянно се шегуват помежду си.

Вече видяхме до какво може да доведе една обработена снимка (на която ние продължаваме да се смеем, всеки път, когато я видим). Сега повод за усмивки ни дава и едно тяхно интервю.

Джонсън и Харт трябваше да разговарят с Греъм О'Нийл от ET Канада за предстоящия филм. Всичко тръгна като обикновено интервю - въпроси, отговори, но нещата се промениха, когато се появи една... пеперуда.

Кевин Харт никога не е крил, че изпитва страх от всякакви животни, без значение колко големи са те. Този негов панически страх се прояви и при появата на една "кръвожадна" пеперуда.

Дуейн Джонсън, Кевин Харт, "Джуманджи: Следващо ниво" и как двамата се шегуват

Снимката, на която всички се смеят

Още от бъзиците на Дуейн Джонсън и Кевин Харт

Видимо уплашен, Харт се опитваше по всякакъв начин да избегне контакт с насекомото. Чак след като се успокои, интервюто можеше да продължи. Естествено, с Джонсън обсъдиха и възможността комедиантът да вземе участие в предстоящия филм за Black Adam.