Сигурни сме, че да си на върха в Холивуд и то не от днес не е никак лесно. Дуейн Джонсън пък се намира там от няколко години и това е основната причина работният му график да е нечовешки сгъстен.

Black Adam, Куинтеса Суиндел и новото попълнение към филма с Дуейн Джонсън

Дуейн Джонсън продължава да попълва актьорския състав на Black Adam

Прогнозата сочи, че ще духат сериозни ветрове

Покрай пандемията и непредвиденото спиране на работа на цялата индустрия Скалата успя да прекара повече време със семейството си, но дори тогава работата не е била мираж.

А и Джонсън вече успя да завърши снимките на Red Notice, като през пролетта на 2021 г. започва да снима дългоочаквания Black Adam, с който ще направи дебюта си при супергероите.

И всичко това отнема много време и работа, като добре знаем, че за актьора мускулната маса е от ключово значение за ролите му, затова тренира почти всеки ден. Как намира време и сили.. не знаем...

В профила си в Instagram пък публикува кратко видео, което има за цел да ни покаже как изглежда ръцете му след тренировка. Мазоли, пукнатини и белези - ако тези ръце можеха да говорят, кой знае какви истории биха разказали.

Дуейн Джонсън, Teremana и рекордът по продажби, който текилата на Скалата постави

Текилата на Скалата постави рекорд

Дуейн Джонсън отвява конкуренцията и в бизнеса с алкохол

Самият Дуейн Джонсън също отбелязва този факт, като пише също така, че именно ръцете му разказват житейската му история. От поста разбираме, че за Скалата е изключително важно ръкостискането и прекият контакт с очите, защото според него така хората установяват една особена връзка един с друг.