Много пъти сме коментирали отношенията между Доналд и Мелания Тръмп, които често изглеждат далеч от перфектни. Няма съмнение, че Първото семейство на САЩ е една ексцентрична двойка, в която всеки от съпрузите има своите малки странности. Но има хора, които ги смятат за перфектни заедно.

Според учени от два университета, Доналд и Мелания Тръмп са олицетворението на идеалната двойка. И имат своите доводи за това твърдение.

За никого не е тайна, че мъжете обръща основно внимание на външния вид на жената. Тя обаче акцентира най-вече върху качества на мъжа, като социален статус, доброта и креативност.

Снимка 453628

Източник: GettyImages

Според жени и мъже от различни страни, участвали в изследването на учените, за мъжете е с 27% по-важно как изглежда жената до тях, отколкото за жените. 

Затова и няма как да сме изненадани, че Доналд Тръмп си е харесал и взел за жена доста по-младата и добре изглеждаща Мелания. Тя пък е ясно на всички, че не с него заради спортна фигура, харизматична усмивка или прическа, пише Daily Mail.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и какво сподели американският президент за съпругата си

Ще плаче ли Мелания за Доналд Тръмп, ако той умре

Поредната странна шега или самата истина

Но господин Тръмп е успешен, влиятелен и с висок социален статус. Което е истински магнит за жените. Така че, следващият път, когато се замислим дали връзката им е истинска, е добре да помислим какво търсим и ние в партньора до себе си.