Кариерата на Димитър Бербатов бе наистина запомняща се. Изпълнена с много красиви голове и отигравания, които все още се чудим как така са реалност.

Димитър Бербатов, новите му семейни снимки и как се забавлява с дъщерите и любимата си

Димитър Бербатов се забавлява с любимите си жени

Красиви и щастливи

Но въпреки че вече от няколко години Бербатов прекрати професионалната си кариера, не е загубил форма и прословутото си първо докосване. Докато се опитва да промени футбола в България към по-добро, бившият футболист на Манчестър Юнайтед се включи в предизвикателството на Shoot for Love.

Идеята на ютюбърите, които стоят зад канала, е да подложат на тест уменията на популярни футболисти на тест. Така например в първото им видео предизвикват Рикардо Куарешма да вкара футболна топка в движещ се микробус. Нещо, което не е никак лесна задача.

Предизвикателството пред Димитър Бербатов пък е да овладее топка, която е пратена а към него с над 100 км/ч. Първоначално тестът започва с лека загрявка - топката лети към българина с 60 км/ч. На втория опит той успява да я овладее и жунглира.

Справя се и с 80 км/ч, но са му необходими няколко опита, докато овладее топка, пратена към него със 106 км/ч. Е, това си истински снаряд, нас ако питате. В профила си в Instagram Бербатов се шегува, че ако тренираме първото си докосване, ще можем да овладеем куршум.