Колкото и да не ни се иска, лятото свърши и вече е време подобаващо да го изпратим. А какъв по-добър начин от това да усетим за последно солената морска вода по кожата си, докато лежим безгрижно на плажа.

Диляна Попова и новите ѝ провокативни снимки без дрехи

Диляна Попова без дрехи и задръжки

Нова доза провикативни снимки от модела

Точно това направи и българският модел Диляна Попова, която както добре знаем, споделя всеобщата любов към морето и не я крие. 

През уикенда актрисата качи няколко снимки в своя Instagram профил, с които демонстрира перфектните си форми, наслаждавайки се на "циганското лято", както самата тя се изрази. 

"Всичко до днес вече е минало", написа тя под други снимки от родното Черноморие.

В началото на август Диляна Попова успя да ни изненада с нова визия, като качи няколко кадри, на които позира с много по-дълга коса на плитки пред базиликата Саграда Фамилия.

Независимо от различните реклами и филми, които Диляна често снима, тя винаги е държала на естествената си визия и своята кестенява коса. Затова и много рядко имаме възможност да видим красавицата с нова прическа. Очаквахме обаче, че плитките няма да се задържат дълго. И не сбъркахме.

Диляна Попова, новата визия на моделa и колко добре изглежда с плитки

Новата визия на Диляна Попова

Отново страшно секси

Факт е обаче, че Диляна Попова няма нужда от каквито и да е било подобрения и промени. И ние, като много други, искрено вярваме, че е една от най-красивите българки и то точно такава, каквато е - красива, нежна и естествена.