За някои хора морето е много повече от няколко дни планирана почивка, цаца, бира, хубав тен, снимки в социалните медии и „чао“. То е начин на живот, философия, поезия и безкрайна любов.

Диляна Попова явно е от втория тип. Септември все по-уверено върви към края си, а моделът продължава да пуска свои снимки от морския бряг.   

Прелестната, както винаги, неустоимо секси, а този път и в поетично настроение. „Не е измислица морето и щастието съществува“, написа тя към снимката, цитат от големия Христо Фотев, възпял морето като никой друг.  

View this post on Instagram

on

"Измислица ли е морето?

И щастието ли? Не вярвайте!

Не вярвайте на капитаните,

които го продадоха!

Не вярвайте и на проститутките

които го забравиха!

Не вярвайте и на поетите

които го изгубиха!

Не е измислица морето

и щастието съществува!"

View this post on Instagram

on

А снимката с бялата рокля по време на залез размъти главите на всички ни. „За някои жени се водят войни, за други се раждат залези“, е само един от коментарите под снимката. Гръцка богиня, нечовешка, извънземна, вдъхновение, от планетата на красотата, продължиха да я възхваляват почитателите ѝ.

View this post on Instagram

on

„Събудете ме, когато свърши септември“, написа Диляна към една от снимките ѝ на брега. А ние се надяваме хубавото септемврийско време да продължи за радост на всички влюбени в морето, като нея.