През летния трансферен прозорец обичайно се извършват най-големите, а понякога и неочаквани трансфери във футбола. Този на Диего Коста в Уулвърхямптън можем спокойно да определим като изненадващ.

Сеск Фабрегас, Комо и изненадващото присъединяване на футболиста към клуба

Защо световен шампион ще играе във втора девизия

Сеск Фабрегас има нещо наум

Роденият в Бразилия нападател е печелил два пъти титлата в Англия с екипа на Челси и два пъти тази в Испания с Атлетико Мадрид. Но след като прекара миналия сезон в родината си, играейки за Атлетико Минейро, беше ясно, че големите мачове за Коста са вече в миналото.

Но все пак е решил да се възползва от възможността отново да играе във Висшата лига, макар и за отбор, който по-скоро ще се бори за оцеляването си, отколкото за спечелването на купа или класиране за евротурните. Факт е обаче, че Диего Коста бе представен по-доста ефектен начин.

Във видео, споделено в социалните мрежи, Уулвърхямптън, които са известни като "вълците", представиха нападателя с... вълци. Вижда се как Коста държи здраво синджири, за които са закачени три вълка. Съвсем истински и страховити.

Пред клубния сайт нападателят признава, че е бил много изплашен по време на снимките, макар и това да е било различно и приятно преживяване. През ума на Диего Коста са се прокрадвали мисли какво ли би се случило, ако някой от тези вълци реши да се обърне и да го нападне. А след него и останалите два.

Кралица Елизабет Втора, Арсенал и твърденията, че е била фен на лондонския футболен отбор

На кой футболен отбор е била фен Елизабет Втора

Има някои неща, които не могат да бъдат скрити

За радост, до такава развръзка не се е стигнало, защото вълците са били на снимачната площадка заедно с жената, която ги обучава и се грижи за тях. Футболистът казва още, че обича животните и дори има пет кучета у дома, но никога не е бил толкова близък с вълци, пише talkSPORT.