Освен съпрузи, Дейвид и Виктория Бекъм са и родители за пример. Те обичат да прекарват времето си с четирите си деца и умеят да се забавляват истински, когато са всички заедно.

Както повечето мъже, Дейвид Бекъм си е едно пораснало момче, което обича да се връща към детските си години, изпълнени с всевъзможни игри. А съпругата му го издаде какво е най-новото му хоби, което разваля ежедневния ритъм на семейството.

Бившият футболист се е запалил по конструкторите Lego покрай дъщеря си Харпър. И то до такава степен, че може да не спи цяла нощ, докато не се справи с поредната сложна задача. В случая от миналия уикенд, това е замъкът Хогуортс от поредицата за Хари Потър.

Виктория Бекъм сподели в профила си няколко кратки видеа, на които виждаме как Дейвид така се е вглъбил в подреждането на конструктора от 6000 части, че е загубил представа за времето.

Дейвид Бекъм, British GQ и поредното признание

Дейвид Бекъм пак е на върха

Заслужена награда

От 21:45 до 3 след полунощ отдаденият татко не се е предал пред почти непосилната задача да сглоби замъка за своята малка принцеса, информира ни Виктория. Е, сигурни сме, че не се е отказал, а е приключил успешно поредната си мисия като супер татко.