През 20-годишната си кариера Дейвид Бекъм е печелил всевъзможни награди и отличия. Сега идва и поредното, което го кара да се чувства особено горд.

Днес, 3 септември, GQ ще раздаде своите традиционни награди за 22-ри път. Дни преди това на пазара излезе септемврийския брой на изданието, на чиято корица виждаме Бекъм.

Именно на него е присъдена специалната редакторска награда за Мъж на годината, която ще получи официално на церемонията. И надали някой може да оспори този избор.

Снимка 441156

Източник: Facebook / GQ

44-годишният бивш футболист е бил на цели 11 корици на GQ от 1999 г. досега. Фотосесията за последната е заснета във Венеция. Някои кадри са в стил Джеймс Бонд, на други Бекъм е точно такъв, какъвто сме свикнали да го виждаме - умерено небрежен и загадъчно секси.

По време на футболната си кариера основният приоритет на Дейвид е да дава най-доброто от себе си за тима си. Тогава получава редица обвинения, че се занимава със странични дейност, като реклами и спонсорства.

Днес, именно благодарение на тях, успява да изгради един устойчив бранд, едно разпознаваемо име, което не само му носи големи приходи, но и му дава възможност да помага на редица благотворителни кампании, да дава пример и да бъде вдъхновение не само за децата си, но и за всички, които мечтаят да бъдат като него.

Ако му е трябвало 20 години да създаде своя бранд, в следващите пет Бекъм си е поставил за цел да изгради цяла империя. А съпругата му Виктория се оказва неговото най-голямо вдъхновение, защото е целеустремена и успешно съмвестява бизнеса със семейството.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм, Елтън Джон и как се забавляват заедно

С кого се забавлява семейство Бекъм

Добра среща със стар приятел

Дейвид винаги се е чувствал комфортно, правейки неща, които са различни. И днес всички бизнес дела, с които се е ангажирал, са поредното доказателство, че не бива да се страхуваме да експериментираме.