Този месец беше по-специален за Дейвид и Виктория Бекъм, защото отбелязаха 20 години брак. Но по повод случая предпочетоха не романтично пътуване за двама, а поредната семейна ваканция. Защото когато са заедно, са най-щастливи.

Този пък дестинацията е Маями. Дейвид, Виктория, Ромео, Круз и Харпър си подариха няколко слънчеви дни, изпълнени с много забавления. Разбира се, няма как да не отбележим отсъствието на Бруклин и неговата любима Хана Крос, но вниманието ни бързо се привлича от друго.

Дейвид Бекъм по бански на 44 е гледка, която може да ни накара да забравим за случващото се наоколо. А наоколо е аквапарк, където футболистът и децата му прекараха един незабравим ден, изпълнен с усмивки и адреналин.

Семейството не пропусна нито една пързалка и атракцион, а Виктория предпочете да бъде в ролята на оператор, който да запечата екстремните преживявания.

Към Дейвид, Виктория и децата им се присъедини и приятелското семейство на Ева Лонгория. А Харпър влезе в ролята на детегледачка на бебе Сантяго. Марк Антъни също не пропусна да бъде част от забавната компания на Бекъм.

Не се мина и без мъжки забавления. Дейвид, заедно с двама от синовете си и техни приятели се отдадоха на риболов в открития океан. Това им даде възможност да се полюбуват и на бебета делфини, плуващи около тях.

Всичко е добре, когато завършва добре. В случая - изискана вечеря с песни и танци до зори. Семейство Бекъм определено знаят как да се забавляват, а и показват на всички, че най-голямото щастие е, когато са всички заедно.