От няколко дни Дейвид Бекъм е с цялото семейство в Австралия. Причината са ежегодните Invictus Games под патронажа на принц Хари. Той също е в страната заедно с бременната Меган Маркъл.

Въпреки че вчера малко ги разлюля поредното силно земетресение, двете семейства не спират да се забавляват и да съчетават полезното с приятното. Докато Хари и Меган са почти плътно заети със своите ангажименти, семейство Бекъм се е отдало на доста по-свободна програма.

От тази година бившият футболист е и един от посланиците на игрите за ветерани и инвалиди. Затова можем да го видим на повечето от спортните събития. А през другото време е със съпругата и децата си. И си прекарват страхотно.

Снимка 386476

Източник: GettyImages

Дейвид, Виктория и децата първо посетиха един от плажовете в Сидни, а след се отдадоха на малко по-екстремни забавления.

Бившият футболист заведе двамата си синове Ромео и Круз на най-известния мост в австралийския град, откъдето скочиха с бънджи. Бекъм определи това изживяване като много специално и публикува снимка с момчетата си.

Дейвид Бекъм с признание за брака си с Виктория Бекъм

Дейвид Бекъм с признание за брака си с Виктория Бекъм

Кога нещата стават сложни

След ударната доза адреналин дойде време и на семейно посещение в зоопарка в Сидни. И отново много усмивки, смях и емоции.

Дейвид се оказа с тасманийски дявол на главата, а всички се порадваха на кенгура, коали, еноти и какви ли не други животинки.