Семейство Бекъм са една от любимите ни звездни двойки. Причините за това са не една или две - двамата са женени от 20 години, имат четири деца, успешни бизнес начинания и голямо състояние. А на всичкото отгоре - изглеждат все по-добре и по-добре.

Сигурни сме, че именно любовта е тайната на техния успех. За съжаление, доста рядко можем да видим двамата да я изразяват публично. Но за това няма как да ги виним, защото са зрели хора и явно смятат интимниченето пред други за детинско и ненужно.

На повечето снимки Дейвид и Виктория най-много да са се хванали за ръка или той леко да я е прегърнал през кръста. Затова и един кадър, който двамата споделиха преди дни в социалните мрежи, ни направи особено впечатление.

Снимка 439754

Източник: Instagram / Victoria Beckham

Семейство Бекъм са на поредната си за това лято слънчева ваканция, като този път обикалят с яхта италианските брегове. На борда на нея не се мина и без традиционната фотосесия.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и семейната им ваканция в Италия

Какво празнуват семейство Бекъм в Италия

Слънчева ваканция в Пулия

На едната снимка Дейвид и Виктория са доста по-близки, отколкото сме свикнали да ги виждаме. И изглеждат по-влюбени и щастливи от всякога. Но как да изглеждат, като си почиват на луксозна яхта край Пулия в компанията на любимите си деца...