Последните няколко години бяха особено тежки за Деми Ловато. Изпълнителката за малко не слага край на живота си, взимайки свръхдоза през 2018 г. Следва лечение от зависимостта ѝ към наркотиците. Битка, която продължава да води. В любовта също претърпява обрати - трябват ѝ близо две години след раздялата с годеника ѝ Макс Ерик, за да даде шанс на нова връзка. Всичко това дава отражение върху живота ѝ и най-вече върху начина, по който мисли - преди и сега.

Деми Ловато, сексуалната ѝ ориентация и новата промяна в местоименията, с които се определя

Неочаквана промяна за Деми Ловато

Нови решения за сексуалната ѝ ориентация

На 20 август Деми отбеляза своя 30-ти рожден ден. И въпреки че повечето от нас сме свикнали да очакваме с нетърпение и радост този празник - оказва се, че изпълнителката изобщо не е предполага, че ще го отпразнува.

Напълно открита, в интервю за SPIN Magazine, Деми Ловато споделя, че "дори когато мислех трезво, депресията ми беше толкова силна, че не вярвах, че ще стигна до тук. Но ето ме".

Въпреки всичко изпълнителката отпразнува юбилейния си рожден ден, заедно с приятеля си Джорджан Лютс, с когото започна връзка в началото на август тази година. "Аз съм най-големият късметлия на света, защото мога да те наричам моя", написа той в публикация в Instagram, посветена на празника на Деми.

"Да те накарам да се смееш се превърна в моята нова мания, защото твоята усмивка буквално лекува моята депресия. Толкова се гордея с теб, че не само оцеля през всичко, през което премина, но и се изкачи на върха и се превърна в твоето най-силно, щастливо, най-сладко аз."

И въпреки че не знае какво да са ѝ подготвили 30-те ѝ години, изпълнителката се надява някой ден да има свое собствено семейство, пише People.

В едно обаче е сигурна. Поглеждайки назад тя заявява, че запазването на личния ѝ живот от светлините на прожекторите - работи най-добре за нея. Но като всяко друго нещо е трябвало да премине през какво ли не, за да стане по-предпазлива за това, което споделя.

"Понякога говоря много. С напредването на възрастта се опитвам да пазя повече неща само за себе си. Мисля, че показвам твърде много от живота си на хората и всъщност трябва да се замисля дали те го заслужават? Сигурна съм, че докато стана на 35, ще съм си затворила устата, защото ми писна да говоря за себе си", категорична е тя.

Деми Ловато, Jute$, рожденият ден на певицата и потвърждението, че двамата са двойка

Дългоочакваното щастие за Деми Ловато

Певицата най-накрая призна

През август по време на интервю със Зейн Лоу в Apple Music 1, певицата заяви, че ще забави темпото през следващото десетилетие и ще се фокусира върху себе си, развиване на духовността и пътешествия до места, които никога не е посещавала.