Че не се определя нито като мъж, нито като жена, Деми Ловато заяви едва преди малко повече от година. Тогава пожела за нея местоименията, които се използват, да бъдат те/тях. А решението си призна, че е взела след "много индивидуална терапевтична работа и размисъл". Сега обаче изглежда, отново е имала време за размисъл и май направо е размислила по въпроса.

Деми Ловато, “Skin of My Teeth”, Holy Fvck и как продължава битката с наркотиците за певицата, докато записва новия си албум

Как продължава битката с наркотиците за Деми Ловато

Всичко в името на кариерата

В епизод от подкаста Sprout Деми разкрива, че отново е прегърнала женствеността си. Това е и причината сега отново да се определя като жена и да използва местоименията тя/нея за себе си.

Певицата обяснява, че с те/тях досега се е чувствала комфортно, но направи и едно уточнение.

"Аз съм толкова непостоянен човек... Особено миналата година усещах сякаш енергията ми се балансира между мъжка и женска, така че когато трябваше да направя избор дали да вляза в мъжката или женската тоалетна, не можех да реша, защото не се чувствах непременно като жена. Не се чувствах и като мъж. Просто се чувствах човек."

Но вече явно Деми пак се възприема като жена. Тя споделя, че отново има усещането за повече женственост у себе си, но пък защото знае колко объркващо може да бъде назоваването с местоимения, не би се разсърдила, дори и някой в началото да ги бърка. По-важно за певицата оказва се, е хората да приемат, че не са перфектни, но трябва да се уважават помежду си, пише Glamour.

Деми Ловато, Demi Wand и секс играчката, която пусна на пазара

И Деми Ловато се сдоби със секс играчка

Светът на удоволствието се разширява още малко

Думи, достойни именно за уважение. И в които си заслужава да се вслушаме.