Очевидно е, че Деми Ловато всячески се опитва да се съвземе от всичко, което преживя. Наскоро тя сподели добрата новина, че записва нов албум, а тези дни разказа и какво мисли за изключително краткия си годеж, който преживя миналата година.

Деми Ловато, новият й албум Dancing with the Devil... The Art of Starting Over и документалният филм на певицата

Деми Ловато продължава да танцува с Дявола, но сега тя води

След всяка буря изгрява слънце

Изпълнителката се сгоди през юли 2020 г. за Макс Ерич, когото познаваше от едва четири месеца. След два те се разделиха, но това не изненада мнозина.

От Bang Showbiz цитират признанието на Деми, че макар Макс да не й е бил безразличен, се е сгодила за него само за да "докаже на света", че вече е добре след предозирането, което едва не я уби през 2018 г.

Казва, че се е заблудила, защото годежът трябвало да е най-безопасното и очаквано нещо. Не крие, че я е било грижа за човека, но в същото време си е мислила: "Трябва да докажа на света, че съм добре." И явно тази цел е била по-силната в случая.

Днес, когато е необвързана и се чувства добре, си казва друго: "Уау. Не е ли по-овластяващо? Няма го това фалшиво чувство за сигурност."

Деми казва, че няма нужда от предмет на пръста си като годежен пръстен, за да се чувства добре. "Може и да изглежда като някакъв вид стабилност, но не означава, че е."

Деми Ловато, раздялата ѝ с Макс Ерич и защо в момента не иска да бъде с мъже

Защо Деми Ловато не иска да бъде с мъже

Изпълнителката говори открито за сексуалността си

Явно певицата още не е преживяла напълно годежа, защото и тя не знае как ще "отдаде сърцето си на някого след това (раздялата)".