Миналата година беше, меко казано, тежка за Деми Ловато. 28-годишната певица и актриса преживя инфаркт, инсулти, раздели се с годеника си и успя да се пребори със зависимостта си към наркотиците. Дотук нищо ново.

Деми Ловато, раздялата ѝ с Макс Ерич и защо в момента не иска да бъде с мъже

Защо Деми Ловато не иска да бъде с мъже

Изпълнителката говори открито за сексуалността си

Новото е, че след всичко това си е стъпила на краката, защото наскоро пусна добрата новина, че отново е влязла в студиото и скоро ще чуем резултата. Преди дни Деми обяви в Instagram, че в момента работи над цял албум, който трябва да излезе на 2 април.

Певицата не крие, че в предстоящия Dancing with the Devil... The Art of Starting Over тя буквално ще изпее мъката си, която трупа от години. И явно работата по него й се отразява добре, защото последният в дискографията й е Tell Me You Love Me от 2017 г.

От Paper уточняват, че новите записи ще са един вид "спътник" към дългоочакваната документална поредица за нея - Demi Lovato: Dancing with the Devil. Основна тема и в албума, и във филма, е дългият път от болката и падението до възстановяването й, което вещае нови възходи.

Първите два епизода на продукцията на YouTube Originals вече са качени в платформата за видеосподеляне. Кадрите отново ни връщат към тежкото минало на Ловато, но сега тя изглежда повече като жена на ръба на трамплин, отколкото на скала, както казват от Time.

Третата част трябва да излезе на 30 март, а четвъртата - най-късно на 6 април, отново в YouTube.