Последните няколко години са настина луди за Деми Ловато. Сред свръхдозата изпълнителката успя да се възстанови, да се сгоди и да се раздели с годеника си.

Деми Ловато, Макс Ерич и раздялата им

Деми Ловато отново е сама

Как и защо

Дори да заснеме документален филм за всичко преживяно. И именно всичко, което ѝ се е случило, я е променило. В интервю за Glamour Ловато решава и да разкрие някои подробности за личния си живот.

Изпълнителката казва, че раздялата ѝ с Макс Ерич я е накарала да разбере много по-добре сексуалността си, но без да уточнява точната причина за разрива във взаимоотношенията им.

Но казва, че фактът, че през последната година е била сгодена за мъж и нещата не са се получили е бил огромен знак за нея. И след месеци на опознаване на себе си сега Деми Ловато казва, че е прекалено куиър, за да се среща с цисджендър мъж.

Ловато дори казва, че е била с жена и ѝ е харесало много повече. "Почувствах се по-добре, почувствах се правилно." Изпълнителката казва, че когато е излизала с мъже и нещата са отивали към интимности, винаги си е мислила: "не искам да си слагам устата там".

Деми Ловато, любовта към себе си и "случайното" й отслабване

Как Деми Ловато отслабна "случайно"

Не всичко е диета

Като уточнява, че това не е ѝ било заради конкретния човек, като е много по-благодарна за приятелствата с тези мъже, отколкото за интимните взаимоотношения, пише Fox News.