През последните няколко години на Деми Ловато въобще не й беше лесно - и това го знае почти всеки. Не, ето че и на нейната улица май ще изгрее слънце. Стискаме палци, защото сега певицата е по-щастлива от всякога, а причина е новата страница, която в живота си. Главният виновник, разбира се, е любовта.

Деми Ловато, “Skin of My Teeth”, Holy Fvck и как продължава битката с наркотиците за певицата, докато записва новия си албум

Как продължава битката с наркотиците за Деми Ловато

Всичко в името на кариерата

Изпълнителката на "Sorry Not Sorry" има нов романс със свой колега. Човек, близък до Деми разкрива пред People, че сега тя се среща с музикант.

"Тя е наистина щастлива и в здрава връзка", казва източникът и изтъква: "Той е страхотен човек."

В момента 29-годишната певица работи усилено върху осмия й студиен албум Holy Fvck. Той трябва да съдържа 16 песни, от който вече излязоха два сингъла - "Skin of My Teeth" и "Substance".

По-рано тази година Ловато категорично заяви, че никога не е била по-сигурна в себе си и музиката, която прави. А изборът на име на албума го доказва с пълна сила.

Пред Rolling Stone изпълнителката говори напълно откровено за издаването на "fiimy (f..k it, miss you)", колаборация с Матю Кома от групата Winnetka Bowling League. И се оказва, че парчето е вдъхновено от реалния живот. "Направихме песента в началото на миналата година, така че мина известно време. Днес се чувствам добре сама, но определено имах своя тъжен момент, със сигурност", казва тя през февруари.

"Понякога пиша песни и докато ги пусна, съм със съвсем различно мислене. Независимо от това, в даден момент това бяха искрените думи, идващи от сърцето ми, от мястото, където бях в този момент ," споделя тя. "Никога не пренебрегвам миналото и това как съм се чувствала тогава. Нося текстовете на песните си като почетен знак: "Да, това е, през което съм минала."

Междувременно, да се чувства добре в кожата и си сама, е нещо, което Деми научава по време на пандемията.

"Станах по-сигурна в човека, който съм. Беше време, което трябваше да прекарам сама, защото се чувствам така, сякаш целият ми живот - добре, не целия, но откакто започнах да излизам с някого - винаги се срещах с някого или бях във връзка. Последните две години бяха наистина трансформиращи за мен."

Деми Ловато, сексуалната ѝ ориентация и новата промяна в местоименията, с които се определя

Неочаквана промяна за Деми Ловато

Нови решения за сексуалната ѝ ориентация

През март 2021 г. Ловато направи и голямо разкритие пред феновете си. По време на епизод на подкаста The Joe Rogan Experience тя заяви, че е пансексуална. "Сега съм толкова гъвкава и част от причината за това е, че бях супер затворена", казва тогава пред водещия. "Чух някой да нарича LGBTQIA+ общността азбучна мафия. Аз съм част от азбучната мафия и се гордея."