Някои вярват, че всеки човек по света си има двойник, въпрос е само на време да го срещне. Що се отнася до Гал Гадот, тя очевидно вече е намерила своя. И то в лицето на една българка.

Марта Желязкова, Дженифър Лопес и снимката, на която двете си приличат

Когато една българка прилича на Джей Ло

Снимката, която изненада всички

Любимката на милиони хора по целия свят Гал Гадот си има двойничка от Видин. Даяна Йорданова всъщност поразително много прилича на израелската актриса и по нищо не отстъпва на чара и харизмата ѝ.

Холивудската звезда се прочу с ролята си на "Жената чудо", както и с участието си в блокбъстъра "Бързи и яростни". Нейната двойничка обаче също се радва на популярност у нас.

Тя е инфлуенсър и се занимава със заснемане на различни реклами и видеа, като Instagram профилът ѝ може да се похвали с над 27 хиляди последователи. Нейната най-голяма страст обаче, е създаването на малки бутикови торти, които предлага под бранд с име "Душичка".

Самата видинчанка осъзнава приликата си с израелската суперзвезда и често пуска в профилите си в социалните мрежи различни смимки и видеа с паралели между двете. Тя споделя весели клипчета, на които се шегува, че е Жената чудо или по-скоро Жената Душичка, както се нарича.

"Да те оприличават на жена, която е идеализирана като идеал за красота, е доста голям комплимент и се гордея с това", категорична е Даяна.