Даниел Радклиф и Ерин Дарк са от потайните двойки, които предпочитат да не споделят много за личния си живот. Затова и за бременността на половинката на актьора от "Хари Потър" се разбра едва месец преди тя да роди.

Даниел Радклиф и половинката му Ерин Дарк посрещнаха първото си дете

Даниел Радклиф вече е баща

И глава на тричленно семейство

Първото дете на двойката се появи на бял свят през април, но чак сега става ясно какъв е полът му. В интервю с Entertainment Tonight преди премиерата на четвъртия сезон на Miracle Workers, Даниел Радклиф разкри, че първото му дете е момченце и разказа малко повече за първите си дни като баща и как ще се промени кариерата му в близко бъдеще.

По думите на актьора чувството да бъде родител е страхотно, а бащинството - "лудо и интензивно". "Но той е прекрасен, а Ерин е невероятна. Истинска привилегия е освен това да прекарвам време с него", споделя още той.

Снимка 624949

Източник: GettyImages

Даниел Радклиф издава също, че така или иначе е имал намерение да си даде малко почивка от актьорството и сега, когато е вече татко, може спокойно да го направи, за да прекарва повече време с бебето си. Актьорът уточнява, че когато занапред планира ангажиментите си, ще има предвид детето си.

"Наистина обичам да прекарвам време с него и мисля, че ще ми липсва, когато се върна на работа по-късно през годината... Вероятно ще работя малко по-малко през следващите няколко години", споделя актьорът от "Хари Потър".

Но бърза и да успокои феновете, че няма намерение да се отказва от киното. А за последния си проект, Miracle Workers, казва, че е "страхотен". Сериалът е комедиен, като действието в него се развива в пост-апокалиптичен свят.

Даниел Радклиф и Ерин Дарк очакват своето първо дете

Щастливата новина на Даниел Радклиф

Логично продължение на нещата

Радостно е, когато се връщаш, правиш нещо различно всеки път и виждаш какво правят всички останали, което е ново, прекрасно и лудо. Този сезон беше много, много добър, заради това, което всички правим", завършва Даниел Радклиф.