Наскоро Даниел Радклиф публично се похвали за хубавите неща, които му се случват в личен план. Актьорът, популярен с участието си във филмовата поредица "Хари Потър" бе щастлив да каже, че е в очакване на първото си дете.

Даниел Радклиф и Ерин Дарк очакват своето първо дете

Щастливата новина на Даниел Радклиф

Логично продължение на нещата

Сега, близо месец по-късно, Даниел и половинката му Ерин Дарк вече са родители.

Макар и все още да няма официално изявление от тяхна страна, неведнъж двамата са засичани из улиците на Ню Йорк, където живеят, бутайки бебешка количка.

В допълнение на това техен представител потвърди пред MailOnline, че Даниел и Ерин са посрещнали първородното си дете. Без обаче да дава информация за това кога точно се е случило събитието или какъв е полът на детето.

Малко по-рано пък близък до двамата актьори източник сподели пред Daily Mirror, че те са "абсолютно развълнувани от перспективата за родителство и нямат търпение да станат тричленно семейство", пише Bang Premier.

Даниел Радклиф, колкото и дискретен да е по отношение на личния си живот, все пак неведнъж е заявявал колко щастлив е с половинката си Ерин. Двамата са заедно повече от десет години - запознават се по време на време на снимките на филма Kill Your Darlings и оттогава са неразделни. Фактът, че споделят обща професия още повече помага на на добрите им отношения.

Децата актьори, за които славата се превърна в травма за цял живот

Децата актьори, за които славата се превърна в травма за цял живот

Какво се крие зад лъскавия параван на шоубизнеса