Не сме се съмнявали, че Зои Кравиц е амбициозна и решителна жена. Напоследък я виждаме във все по-сериозни роли, а наскоро разбрахме, че е решила да се пробва й като режисьор на филм по неин сценарий. Името му е Pussy Island.

Снимка 464941

Източник: GettyImages

Историята се върти около младата Фрида - целеустремена сервитьорка от Лос Анджелис, хвърлила око на филантропа и магнат Слейтър Кинг. С много усилия тя успява да влезе в полезрението му и впоследствие да бъде поканена на частния му остров.

Зад духа на охолство, партитата с красиви хора и скъпите храни и напитки обаче се крие нещо гнило. Скоро Фрида ще разбере, че то е и опасно. 32-годишната Кравиц признава, че е писала историята с идеята Чанинг Тейтъм да изиграе Слейтър.

Снимка 506645

Източник: Instagram/channingtatum

"Зная го от "Професия: стриптийзьор" и живите му участия, и знам, че е феминист. Исках да работя с човек, който има интерес към тази тема", казва тя пред Deadline.

Самият Тейтъм пък е изненадан. "Когато Зои ми се обади, бях шокиран. Не я познавах лично. Дойде ми изневиделица и се зачудих защо се е сетила за мен. Никой не ми е давал възможността да играя в подобни роли."

Kimi, Зои Кравиц и новият филм на Стивън Содърбърг за НВО

Зои Кравиц ще страда от агорафобия

Тепърва предстои да разберем успешна ли ще бъде колаборацията между двамата в Pussy Island.