Няма спор, след участието му в "Черната пантера" името на Чадуик Боузман започна да циркулира все повече в медиите. И това е съвсем в реда на нещата, защото филмът си го бива, играта му също. 

Кой е човекът зад маската на Черната пантера

Кой е човекът зад маската на Черната пантера

Пътят на Чадуик Боузман

Сега отново ще му обърнем внимание, защото The Hollywood Reporter го събра с Хю Джакман, Ричард Грант, Тимъти Шаламе, Виго Мортенсен и Махершала Али на кръгла маса, за да разговарят за предизвикателствата на професията. 

И шестимата споделят за момента, в който са решили да започнат актьорска кариера, като Чадуик Боузман е откровен, че в ранните му години това дори не е било опция за него. Брат му се е занимавал с музикален театър, но никой не е приемал професията като нещо сериозно, с което да си изкарваш прехраната. 

Актьорът от "Черната пантера" ни дава да разберем, че нещата не са толкова розови, колкото изглеждат на екрана. Той дори смята, че има доста черна работа в професията му. "Работиш извънредно. Потиш се. Нараняваш се. Трябва да бъдеш атлет."

Боузман е на това мнение, защото твърди, че един актьор трябва да бъде всичко, което е необходимо за дадена сцена или филм, и прави неща, които повечето хора обикновено не правят.

Чадуик Боузман отнесе подигравки заради снимка

Защо днес всички се майтапят с Чадуик Боузман

Лупита Нионго бе най-изобретателна

Сред трудностите на професията е, че актьорът трябва да се справя с интимните, политическите и социалните части на реалността, в която живеем, а това не е никак лека задача.