Който не знае, че Cardi B е ексцентрична, говори и прави каквото си иска, значи или не я следва в социалните мрежи, или никога не е чувал за нея.

Cardi B, Offset, третият рожден ден на Кълчър и как изненадаха дъщеря си

Добри родители ли са Cardi B и Offset

Как изненадаха дъщеря си Кълчър

Рапърката винаги казва каквото мисли, без да се замисля дали това е редно, или пък не е. Същото важи и за начина, по който се забавлява. Преди няколко дни дъщеря ѝ Кълчър навърши три години. И Cardi B, и Offset се погрижиха детето им да запомни този рожден ден.

Е, нас ако питате, едва ли това ще се случи, но двамата са дали най-доброто от себе си. Партито е било доста голямо, като е включвало много забавления в увеселителен център. Кълчър в даден момент дори е била облечена като принцеса от приказките.

Но по-забележителното са подаръците, които мама и тати са ѝ направили. Според Yahoo, Offset е подарил на дъщеря си часовник на Richard Millie на стойност 250 000 долара. Докато Cardi B е била "по-скромна". Подаръкът на рапърката е бил диамантена огърлица за 150 000 долара.

Cardi B, Offset, наградите BET и как звездата съобщи, че е бременна

Голямата изненада на Cardi B

Какво разбра публиката на наградите BET (и ние, разбира се)

Разбира се, тези подаръци разбуниха духовете в социалните мрежи, но рапърката не остана длъжна на критиците си. Тя признава, че глези дъщеря си доста, но твърди също така, че тя е доста образована и наясно с това. "Ако мама и тати могат да летят, то значи и детето ми ще го прави", допълва рапърката.